SAMSUN / ATAKUM - Fahriye-Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Fahriye-Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Küçük Kolpınar Mah.Bünyan Cad.74.Sokak No12 Atakum SAMSUN
Vizyon
Bilimsel kriterleri kutum olarak ilke edinmiş, dünyadaki bütün gelişmeler yakından takip edilerek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak. Bu sayede otistik bireyin dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır.Geliştirdiğimiz projelerle "Dünya Çapında Özel Eğitim Uygulama Merkezi"olmaktır.
Misyon
Otistik bireylere performansları ölçüsünde ihtiyaçlarına yönelik kaliteli bir eğitim vermek,Otistik ailelerine yönelik aile eğitimleriyle psikolojik destek olup rehberlik etmek, otistik bireyleri toplumsal yaşama kazandırmak,çevremizdeki topluluğu bilinçlendirmek, otizmi mümkün oldukça geniş kitlelere tanıtmaktır.
Başarılar
1-Beyaz Bayrak Ödülü 2-Başarı Belgesi(Samsun Valiliğince Merkez İlçe Atakum Eğitim Bölgesinde en başarılı kurum seçildi) 3-2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Yılın Kaliteli Ekibi (TKY ÖDÜLÜ) 4-Gençlik Spor Genel Müdürlüğünce Karadeniz Bölgesi Atletizm, Basketbol, Masa Tenisi,Yüzme Şampiyonasındaki başarılı derecelerden dolayı başarı belgesi. 5-2012 2013 Yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde düzenlenen Özel Olimpiyatlarda Yüzme Alanındaki derecelerden dolayı başarı ve katılım belgesi.
9.00´- 14.40´
DOĞAL GAZ-KALORİFER
Ulaşım
DENİZ EVLERİ TRANVAY DURAĞINA YAKLAŞIK 200-300 M UZAKLIKTA OLUP TRANVAYLA GELİNEBİLECEĞİ GİBİ 13 NOLU OTOBÜSDE OKULUMUZUN YANINDAN GEÇMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin tamamı servisle taşınmaktadır. Servis ücretini devlet karşılamaktadır.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ KÜÇÜKKOLPINAR MAHALESİNDE ATAKUM SU DEPOSUYLA KIZILOT İNŞAAT ARASINDA YER ALMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ , SAMSUN İLİ ATAKUM İLÇESİNDE KÜÇÜK KOLPINAR MAHALLESİNDE YER ALMAKTADIR Atakum Merkeze :1.6 km Şehir Merkezine:6.2 km